Kariera

Želimo delati v družbi najboljših!

Prav zato želimo ustvariti motivirajoče okolje, ki omogoča optimalen profesionalen razvoj in uresničenje osebnih ambicij. Istočasno zaradi sinergije, ki jo prinašajo združeni potenciali, negujemo kulturo ekipnega duha. Zgraditi želimo uspešno ekipo ljudi, ki dobro delajo skupaj, ponosni na to, da so del Lomas ekipe. In to nam tudi uspeva.

Investiranje v razvoj in izpopolnjevanje naših kadrov predstavlja eno od najpomembnejših usmeritev naše poslovne politike. Ustvarili smo dinamično delovno sredino, ki nudi možnosti za praktično in teoretično izpopolnjevanje, profesionalni razvoj in napredovanje. Razvoj in kariera vsakega zaposlenega se načrtuje v skladu s strateškimi cilji podjetja tako, da smo pripravljeni na nove profesionalne izzive.

Uspeh in kontinuiran napredek našega podjetja leži prav v ljudeh, oni so naš najpomembnejši vir.

S ciljem vzdrževanja in napredovanja poslovnega okolja se Lomas zavzema da:

  • Vsakemu zaposlenemu nudimo možnost, da se izobražuje v skladu z zahtevami delovnega mesta in osebnim ciljem kariere.
  • Nudimo usposabljanja s katerimi sledimo spremembam v dinamičnem poslovnem okolju.
  • Nagrajujemo rezultate in vložen trud.
  • Na naši poti postanemo najboljše poslovno okolje, vredno zaupanja in sodelovanja ter se zavedamo, da smo vsi v podjetju člani ene ekipe. Izjemne cilje lahko dosežemo in uresničimo le skupaj.

Lomas d.o.o. posebno pozornost namenja svojim zaposlenim, saj smo usmerjeni proti vrhu.
Zato, če ste ambiciozni, podjetni, vztrajni, posedujete ustrezno znanje, se želite učiti in napredovati in ste v naših principih prepoznali svoje, potem ste na pravem mestu. Oglasite se nam in postanite del mlade, dinamične in uspešne ekipe. Mi Vas pričakujemo!
NARAVNOST K NAJBOLJŠIM! STRAIGHT TO THE GREAT!