Skip to content
lomas_logo_web

Politika varovanja osebnih podatkov

Usklajenost z veljavno zakonodajo

Lomas d.o.o v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU) 2016/679 in drugo veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov namenja posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki jih uporabniki posredujejo Lomasu.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Osebne podatke morate navesti le, če pošiljate prošnjo za delovno mesto ali nas kontaktirate preko obrazca na naši spletni stran.

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete sami, na primer, ko se prijavite na prosto delovno mesto, nas kontaktirate preko obrazca na spletni strani ali v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke. Vaših osebnih podatkov ne posredujemo drugim.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, se informacije zbirajo še prek piškotkov. Te informacije lahko vsebujejo: spletno stran, prek katere ste se povezali z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, čas trajanja obiska na naših spletnih straneh.

Ta spletna stran uporablja Google Analytics. Google Analytics uporablja “piškotke”, ki pomagajo spletni strani analizirati, kako uporabniki uporabljajo stran. Te inforamcije (vključno z vašim IP naslovom) bodo posredovane in shranjene s strani Googla na serverjih v ZDA. Google bo te podatke uporabil za ovrednotenje vaše uporabe spletnega mesta, zbiranje poročil o dejavnostih spletnega mesta za operaterje spletnih strani in zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostmi spletnega mesta in uporabo interneta. Google lahko te podatke prenese tudi na tretje stranke, če to zahteva zakon, ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla. Google vašega IP-naslova ne bo povezal z drugimi podatki, ki jih ima Google. Piškotke lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v brskalniku, vendar upoštevajte, da če to storite, morda ne boste mogli uporabljati popolno funkcionalnost te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov o vas na Googlu na način in za namene, navedene zgoraj.

Lomas d.o.o.

Kardeljeva ploščad 11a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 1 568 00 00
Fax.: +386 1 568 00 01
info@lomas.si

O podjetju

Kontakt

Zgodovina

Lomas v številkah

Vozni park in logistika

Skladišča

Blagovne znamke

Pravne zadeve

Politika varovanja osebnih podatkov

Pogoji uporabe strani

siq-logo
dod-logo-white
soc-sklad-footer-logo1-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo
min-delo-footer-logo3-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo

Podjetje Lomas d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov – Vavčer za pridobitev certifikatov (ISO 9001) in REACT EU »Vavčer za pripravo digitalne strategije in Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU).
Naložbo za pridobitev certifikata sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada (DOD)

slovenski-podj-footer-logo5