Skip to content
lomas_logo_web

Zaposlitev

Zakaj biti del naše ekipe?
Želimo delati v družbi najboljših!

Prav zato želimo ustvariti motivirajoče okolje, ki omogoča optimalen profesionalen razvoj in uresničenje osebnih ambicij. Istočasno zaradi sinergije, ki jo prinašajo združeni potenciali, negujemo kulturo ekipnega duha. Zgraditi želimo uspešno ekipo ljudi, ki dobro delajo skupaj, ponosni na to, da so del Lomas ekipe. In to nam tudi uspeva.

Investiranje

Investiranje v razvoj in izpopolnjevanje naših kadrov predstavlja eno od najpomembnejših usmeritev naše poslovne politike. Ustvarili smo dinamično delovno sredino, ki nudi možnosti za praktično in teoretično izpopolnjevanje, profesionalni razvoj in napredovanje. Razvoj in kariera vsakega zaposlenega se načrtuje v skladu s strateškimi cilji podjetja tako, da smo pripravljeni na nove profesionalne izzive.

Rast

Uspeh in kontinuiran napredek našega podjetja leži prav v ljudeh, oni so naš najpomembnejši vir.

S ciljem vzdrževanja in napredovanja poslovnega okolja se Lomas zavzema da:

  • Vsakemu zaposlenemu nudimo možnost, da se izobražuje v skladu z zahtevami delovnega mesta in osebnim ciljem kariere.
  • Nudimo usposabljanja s katerimi sledimo spremembam v dinamičnem poslovnem okolju.
  • Nagrajujemo rezultate in vložen trud.
  • Na naši poti postanemo najboljše poslovno okolje, vredno zaupanja in sodelovanja ter se zavedamo, da smo vsi v podjetju člani ene ekipe. Izjemne cilje lahko dosežemo in uresničimo le skupaj.

Lomas d.o.o. posebno pozornost namenja svojim zaposlenim, saj smo usmerjeni proti vrhu.
Zato, če ste ambiciozni, podjetni, vztrajni, posedujete ustrezno znanje, se želite učiti in napredovati in ste v naših principih prepoznali svoje, potem ste na pravem mestu. Oglasite se nam in postanite del mlade, dinamične in uspešne ekipe. Mi Vas pričakujemo!


NARAVNOST K NAJBOLJŠIM! STRAIGHT TO THE GREAT!
 

Ljudje so najpomembnejši dejavnik v vsakem poslu.

Zavedamo se, da so zaposleni naš glavni strateški vir. Ščitimo jih in vzpodbujamo, da razvijajo svoje potenciale saj je to ključni dejavnik zagotavljanja konkurenčne prednosti.

Verjamemo, da je spoštovanje posameznika in dostojanstva vsakega zaposlenega osnova za razvoj delovnega okolja zasnovanega na vzajemnem zaupanju in lojalnosti.

Potrebno je zagotoviti ravnotežje med razlikami ter pozitivno atmosfero med člani ekipe.

Cilj druženja zaposlenih skozi razna potovanja in igre je vzdrževanje dobrih odnosov v delovnem okolju ter omogoča vodjem, da spoznajo vse sposobnosti svojih zaposlenih. Da bi bilo okolje v katerem človek preživi več kot polovico svojega časa prijetnejše, da bi zaposleni prihajali na delo polni pozitivne energije, je dolžnost Lomas vodstva, da investira v ustvarjanje atmosfere, ki bo omogočila tak pristop tako k delu kot k odnosom med sodelavci.

Poslovne podvige in uspehe, Lomas tim vedno proslavlja na poseben način – vsi skupaj, tako nam je najlepše.

Lomas d.o.o.

Kardeljeva ploščad 11a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 1 568 00 00
Fax.: +386 1 568 00 01
info@lomas.si

O podjetju

Kontakt

Zgodovina

Lomas v številkah

Vozni park in logistika

Skladišča

Blagovne znamke

Pravne zadeve

Politika varovanja osebnih podatkov

Pogoji uporabe strani

siq-logo
dod-logo-white
soc-sklad-footer-logo1-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo
min-delo-footer-logo3-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo

Podjetje Lomas d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov – Vavčer za pridobitev certifikatov (ISO 9001) in REACT EU »Vavčer za pripravo digitalne strategije in Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU).
Naložbo za pridobitev certifikata sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada (DOD)

slovenski-podj-footer-logo5