Skip to content
lomas_logo_web

Amtra Group

amtra

Amtra Group je bila ustanovljena leta 1992 z združitvijo treh podjetij: Amtra, Nanochem in Five Star. So eni od vodilnih podjetij za distribucijo in proizvodnjo profesionalnih in navadnih čistil za nego avtomobilov ter profesionalnih čistil za HoReCa sektor na poljskem trgu. Kakovost in učinkovitost proizvodov zagotavlja moderno opremljen laboratorij in oddelek za raziskave in razvoj. Svoje izkušnje in znanje bogatijo s sodelovanjem z poljskimi in tujimi univerzami. Zavedajo se pomembnosti ekologije, zato sistematično uvajajo okolju prijazne spremembe. Prvi korak je uvedba okolju prijazne embalaže in profesionalnih čistil, v bodoče nameravajo zamenjati vozni park za električna vozila in uvedbo električnih kolektorjev za oskrbovanje skladišča.

Blagovne znamke

MA
moje auto
clinex

Lomas d.o.o.

Kardeljeva ploščad 11a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 1 568 00 00
Fax.: +386 1 568 00 01
info@lomas.si

O podjetju

Kontakt

Zgodovina

Lomas v številkah

Vozni park in logistika

Skladišča

Blagovne znamke

Pravne zadeve

Politika varovanja osebnih podatkov

Pogoji uporabe strani

siq-logo
dod-logo-white
soc-sklad-footer-logo1-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo
min-delo-footer-logo3-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo

Podjetje Lomas d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov – Vavčer za pridobitev certifikatov (ISO 9001) in REACT EU »Vavčer za pripravo digitalne strategije in Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU).
Naložbo za pridobitev certifikata sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada (DOD)

slovenski-podj-footer-logo5