Skip to content
lomas_logo_web

Colgate – Palmolive

colgate palmolive logo

Colgate – Plamolive podjete je kot posel z mili in svečami je začel William Colgate v začetku 19. stoletja. Sedaj, več kot 200 let kasneje, je
postalo pravo globalno podjetje, ki služi več sto milijonom potrošnikom po vsem svetu. Z globalnimi blagovnimi znamkami naprodaj v
več kot 200 državah; Colgate, Mennen, Palmolive, Ajax, Softsoap in Hill’s prehrana za hišne ljubljenčke so med v svetu najbolj priznanimi
imeni, ki jim potrošniki zaupajo in se nanje zanesejo.

Blagovne znamke

ajax
colgate
palmolive
elmex

Izdelki Palmolive

Obešanka 1

Obešanka 1

Čudovita dišava, prijetno odišavi prostor, stanovanje, hišo
Obešanka 2

Obešanka 2

Čudovita dišava, prijetno odišavi prostor, stanovanje, hišo
Obešanka 3

Obešanka 3

Čudovita dišava, prijetno odišavi prostor, stanovanje, hišo
Obešanka 4

Obešanka 4

Čudovita dišava, prijetno odišavi prostor, stanovanje, hišo
Obešanka 5

Obešanka 5

Čudovita dišava, prijetno odišavi prostor, stanovanje, hišo

O podjetju

Zaposleni v podjetju Colgate, ki delajo po vsem svetu, delijo predanost našim trem korporativnim vrednotam: Skrb, Globalno sodelovanje in Neprestano izboljševanje. Te vrednote se ne odražajo le v kvaliteti naših proizvodov in renomeju našega podjetja, temveč tudi v naši predanosti služiti skupnostim, kjer poslujemo.

Kot vodilno podjetje s potrošnimi izdelki, smo globoko zavezani tudi k napredni tehnologiji, ki lahko zadovolji spreminjajoče potrebe potrošnikov po vsem svetu. Pravzaprav je naš cilj, da svojo tehnologijo uporabimo za ustvarjanje izdelkov, ki izboljšujejo kvaliteto življenja naših potrošnikov kjerkoli živijo.

Kot uspešno podjetje, smo osredotočeni na doseganje konsistentne rasti, ki je potrebna za nadaljevanje našega globalnega uspeha ter pripomore k temu, da je naše podjetje še močnejše. Verjamemo, da je to najboljši način, da zadovoljimo naše potrošnike, naše zaposlene in naše delničarje.

Osnovne vrednote

Naše tri temeljne vrednote — Skrb, Globalno sodelovanje in Neprestano izboljševanje — so del vsega, kar počnemo.

Skrb

Podjetje skrbi za ljudi: zaposlene, potrošnike, delničarje in poslovne partnerje. Colgate je zavezan, da deluje s sočutjem, integriteto, poštenostjo in visokimi etičnimi načeli v vseh situacijah, poslušati s spoštovanjem do drugih in ceniti razlike. Podjetje je tudi zavezano k temu, da ščiti globalno okolje, vzpodbuja skupnosti, kjer zaposleni živijo in delajo ter biti v skladu z vladnimi zakoni in predpisi.

Globalno sodelovanje

Vsi zaposleni so del globalne ekipe, predane sodelovanju med vsemi državami in po vsem svetu. Le tako, da delimo ideje, tehnologije in talente, lahko podjetje doseže in obdrži profitabilno rast.

Neprestano izboljševanje

Colgate je zavezan vsakodnevnemu izboljševanju v vsem kar dela, tako posamezniki, kot ekipe. Z boljšim razumevanjem pričakovanj potrošnikov in strank ter neprestanimi prenovami in izboljšavami proizvodov, uslug in procesov, bo Colgate postal najboljši.

Spoštljivo vodenje

“Managing with Respect” je način kako zaposleni uresničujejo vrednote podjetja.

Je ustvarjanje okolja, kjer ljudje lahko brez zadržkov izrazijo predloge, ponudijo ideje in prispevajo k organizaciji.

“Managing with Respect” ustvarja okolje, kjer ljudje resnično skrbijo drug za drugega ter dobro sodelujejo s ciljem, da bi dosegli svoj poln potencial.

Principi takega poslovanja so:

  • Učinkovito komuniciranje
  • Dati in iskati povratno informacijo
  • Ceniti posamezne (edinstvene) prispevke
  • Vzpodbujati skupinsko delo
  • Dajati (biti) zgled

Naj ima svet razlog za nasmeh!

  • Kot podjetje, ki stremi k temu da bi bilo najboljše, resnično globalno podjetje s hitro potrošnimi artikli, smo zavezani k neoporečnemu poslovanju in spoštovanju vseh ljudi in sveta okoli nas.
  • Naša dolgoročna trajnostna strategija Je osredotočena na tri področja: Ljudje, delovanje in planet .

Lomas d.o.o.

Kardeljeva ploščad 11a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 1 568 00 00
Fax.: +386 1 568 00 01
info@lomas.si

O podjetju

Kontakt

Zgodovina

Lomas v številkah

Vozni park in logistika

Skladišča

Blagovne znamke

Pravne zadeve

Politika varovanja osebnih podatkov

Pogoji uporabe strani

siq-logo
dod-logo-white
soc-sklad-footer-logo1-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo
min-delo-footer-logo3-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo

Podjetje Lomas d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov – Vavčer za pridobitev certifikatov (ISO 9001) in REACT EU »Vavčer za pripravo digitalne strategije in Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU).
Naložbo za pridobitev certifikata sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada (DOD)

slovenski-podj-footer-logo5