Skip to content
lomas_logo_web

Pomembnejše donacije in humanitarne akcije

Lomas d.o.o. skupaj s podjetjem Johnson&Johnson že od leta 2012 sodeluje z Rdečim križem Slovenije pri njihovi aktivnosti “Peljimo jih na morje”. V določenem obdobju od vsakega prodanega izdelka blagovne znamke Johnson’s baby za to aktivnost namenimo 0,10€. Tako smo v prvem letu s pomočjo zvestih kupcev in potrošnikov zbrali kar 7.000€. Humanitarno akcijo in svoj namen smo predstavili tudi z oglasnimi sporočili, javnost pa je aktivnost sprejela z zanimanjem. Zaradi zares dobrih odzivov, smo se skupaj z Johnson&Johnson odločili humanitarno akcijo »Peljimo jih na morje« podpreti tudi naslednje leto, z željo po enakem ali še boljšem končnem zbranem znesku.

V letu 2013 smo Rdečemu križu Slovenije za humanitarno aktivnost “Peljimo jih na morje” donirali kar 8.000€

Peljemo jih na morje

V letu 2014 smo naše sodelovanje nadgradili. S projektom “Topel obrok za otroke” smo skupaj z Johnson&Johnson podprli humanitarno aktivnost RK Slovenije, “Drobtinica”. Prispevali smo sredstva za več kot 3.000 toplih obrokov..

Johnson's baby z Rdrečim križem

Večkrat, z artikli blagovnih znamk, ki jih zastopamo, pomagamo neprofitnim organizacijam (SIBAHE Slovenska banka hrane, Dnevnemu centru za brezdomce v okviru Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote in drugim) pri humanitarnih akcijah zbiranja hrane, izdelkov za osebno nego in čistil.

Ob poplavah na Balkanu smo se številnim organizacijam in posameznikom ter mnogim slovenskim športnikom, ki so se samoiniciativno organizirali in zbirali pomoč za poplavljene pridružili tudi mi – Lomasovci, kot tudi podjetje Lomas . Pri tem so nam na pomoč priskočili naši principali Colgate Palmolive, Johnson&Johnson, Saponia in Varta. Pripravili smo pakete izdelkov za osebno higieno (Palmolive, Carefree, o.b., Dettol), pralnih praškov in čistil (AVA, Faks, Nila, Ajax, Cillit…) otroške kozmetike (Johnson’s Baby) ter baterijskih svetilk in baterijskih vložkov (Varta). Zbirali smo tudi denar ter z zbranim zneskom kupili otroške plenice. Skupaj smo zaposleni in podjetje donirali blago v vrednosti več kot 20.000€!!!
Poleg tega smo nakup izdelkov blagovnih znamk, ki jih zastopamo, po nabavnih cenah, omogočili tudi zunanjim kupcem, ki so artikle ravno tako namenili v pomoč poplavljenim.

Donacija Donacija2

 

Lomas d.o.o.

Kardeljeva ploščad 11a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 1 568 00 00
Fax.: +386 1 568 00 01
info@lomas.si

O podjetju

Kontakt

Zgodovina

Lomas v številkah

Vozni park in logistika

Skladišča

Blagovne znamke

Pravne zadeve

Politika varovanja osebnih podatkov

Pogoji uporabe strani

siq-logo
dod-logo-white
soc-sklad-footer-logo1-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo
min-delo-footer-logo3-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo

Podjetje Lomas d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov – Vavčer za pridobitev certifikatov (ISO 9001) in REACT EU »Vavčer za pripravo digitalne strategije in Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU).
Naložbo za pridobitev certifikata sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada (DOD)

slovenski-podj-footer-logo5