Skip to content
lomas_logo_web

Izjava in zaveza vodstva k družbeni odgovornosti

Obstajamo od leta 1996. Vse svoje moči smo usmerili k temu, da vam omogočimo kar najboljše in enostavnejše življenje. Kot distributersko podjetje že 25 let skupaj z našimi dobavitelji in kupci omogočamo končnemu potrošniku dostopnost do velikega števila blagovnih znamk. Verjamemo v kvaliteto izdelkov, katere distribuiramo, zato jih, skladno s tem tudi pozicioniramo, tako v zavesti potrošnika kot tudi na police, kot premium blagovne znamke. V odlično ekipo združujemo perspektivne in izobraženih ljudi vseh generacij, ki si prizadevajo, da s svojo jasno vizijo in cilji, končnemu potrošniku zagotovijo kvaliteten in enostaven nakup.

Vodstvo našega podjetja se ves čas trudi zadržati in nadgraditi dosežen nivo kvalitetnega timskega dela, hkrati pa investira v še boljše rezultate. Jedro naših vrednot tvorijo: VZTRAJNOST, KREATIVNOST, POZITIVNA ENERGIJA, USPOSOBLJENOST in ZAUPANJE, v zadnjem času pa se jim vse bolj pridružuje tudi DRUŽBENA ODGOVORNOST.

Ves čas delovanja se trudimo, da v svojo poslovno politiko poleg osnovne skrbi za uspešno delovanje podjetja, uvrščamo tudi skrb za vse, s katerimi pri svojem poslovanju prihajamo v stik. Za nas to pomeni skrb za zaposlene in zagotavljanje njihovega primernega ter varnega delovnega okolja, spoštovanje mednarodnih in domačih standardov s področja dela in človekovih pravic, pošten odnos do kupcev in dobaviteljev, skrben odnos do narave, okolja in sredine, v kateri delujemo.

Družbeno odgovornost razumemo kot skrb za družbo in naravno okolje skozi transparentno ter etično delovanje, ki:

  • prispeva k trajnostnemu razvoju, vključno z zdravjem in družbeno blaginjo,
  • upošteva pričakovanja vseh interesnih skupin,
  • je v skladu z veljavno zakonodajo in v skladu z mednarodnimi normami delovanja,
  • je integrirana v celotno organizacijo in se uporablja v vseh njenih odnosih.

 

Obenem se zavezujemo, da se bomo trudili tako razumljeno družbeno odgovornost še naprej implementirali v okviru delovanja podjetja in kot del organizacijske kulture v optimalnem obsegu, kot ga omogoča naše poslovno okolje.

Ljubljana. 7.6.21

Lomas d.o.o.

Kardeljeva ploščad 11a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 1 568 00 00
Fax.: +386 1 568 00 01
info@lomas.si

O podjetju

Kontakt

Zgodovina

Lomas v številkah

Vozni park in logistika

Skladišča

Blagovne znamke

Pravne zadeve

Politika varovanja osebnih podatkov

Pogoji uporabe strani

siq-logo
dod-logo-white
soc-sklad-footer-logo1-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo
min-delo-footer-logo3-slo
reg-razvoj-footer-logo2-slo

Podjetje Lomas d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov – Vavčer za pridobitev certifikatov (ISO 9001) in REACT EU »Vavčer za pripravo digitalne strategije in Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU).
Naložbo za pridobitev certifikata sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada (DOD)

slovenski-podj-footer-logo5